top of page
  • Phone
  • Email

Підсумки Майстер-класу "Фріхенд: від Проколу до Відновлення"

8 червня наша Tattoo Academy провела захоплюючий майстер-клас, присвячений фріхенду та мистецтву пірсингу. Учасники мали унікальну можливість поглибити свої знання та вдосконалити навички під керівництвом досвідченого майстра.


Спеціальний гість, Ксенія Соломаха, визнаний експерт у сфері пірсингу, поділилася своїми знаннями та секретами з учасниками МК. Вона детально розповіла про техніку фріхенду, яка включає в себе як прокол, так і процес відновлення.


Кожен учасник мав змогу задати питання і отримати індивідуальні консультації та практичні поради від Ксенії. Це дозволило не тільки засвоїти теорію, але й отримати цінні практичні навички.


На завершення майстер-класу всі учасники отримали дипломи, що підтверджують їхню участь та успішне засвоєння матеріалу. Ці дипломи є важливим підтвердженням їхньої кваліфікації та нових знань у сфері пірсингу.


Дякуємо всім, хто приєднався до нас! Ваш інтерес та активність зробили цей захід незабутнім. Ми цінуємо вашу участь і прагнемо створювати ще більше таких освітніх та цікавих подій.


Не пропустіть наступні події у Tattoo Academy! Слідкуйте за нашими новинами та приєднуйтеся до нових майстер-класів, щоб продовжувати свій професійний розвиток у сфері тату та пірсингу!



bottom of page